/ Onze onderneming /
Uw betrouwbare partner in de vormindustrie:
Jiangsu Bohe schimmel Technology Co., Ltd. was voorheen bekend als Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp en de fabricage van precisiestansvormen zoals auto mallen, 3C elektronische mallen;en het onderzoek en de ontwikkeling van huishoudelijke apparaten, medische, halfgeleider- en automatiseringsapparatuur. En de productie van verschillende niet-standaard aangepaste onderdelen.
Meer dan 90% van de medewerkers van het bedrijfsteam heeft meer dan 15 jaar ervaring in de matrijzenindustrie. Het professionele technische team kan snel en nauwkeurig inspelen op de eisen van de klant voor productie. Een goed servicesysteem wordt weerspiegeld in de klant vanaf de eerste ondervraging tot aan de producttoepassing. Onderhoud na verkoop.
Vanaf 2021, het bedrijf heeft meer dan 20 high-tech patenten verkregen;. De uitstekende productkwaliteit maakt onze stempelstempels geëxporteerd naar Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Mexico en andere landen;. We zullen blijven innoveren in technologie om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen.
Enkele sleutelmomenten in De groei van Bohe
2015
De oprichting van Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. in Kunshan, Suzhou, China met een investering van 5 miljoen RMB. Hoofdactiviteit: precisie-stempelmatrijs en verwerking van matrijsdelen;
2016
Verkregen import- en exportrechten, jaaromzet met 115% gestegen ten opzichte van 2015
2017
Internationale ISO9001-certificering behaald. In hetzelfde jaar won het de Japanse Customer Quality Improvement Award.
2018
De snelle toename van overzeese markten Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Mexico, enz. zijn belangrijke exportmarkten geworden. Jaarlijkse valutatransacties JPY: 2.86 miljard USD: 2.59 miljoen.
2019
De strategische locatie van Nantong Rudong om een ​​nieuwe fabriek te bouwen. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. werd tegelijkertijd opgericht en gebouwd.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. ging soepel in bedrijf
2021
Start met het actief uitbreiden van activiteiten op de Europese en Amerikaanse markten.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Missie & Visie
  • Ondernemingsdoel
    Word een uitstekend merk in de matrijzenindustrie en bedien meer hoogwaardige klanten over de hele wereld
  • werk filosofie
    Ik verander, ik groei, laat ons samenwerken.
  • Bedrijfsdoel
    Klant eerst, win-win samenwerking!
Bedrijfsfilosofie
Technologie + Kwaliteit + Prijs + Levering = Perfecte service
Hoog kaliber Productie-apparatuur
Voor een efficiënte, nauwkeurige productie vertrouwen we op tal van internationale apparatuur die is gemaakt om lang mee te gaan en die helpt bij het produceren van componenten in een snel tempo om aan de quota te voldoen.
Pas uw . aan Vormontwerp
U krijgt professioneel advies over uw ontwerp, met professioneel advies, ondersteund door jarenlange ervaring in het maken van mal van talloze klanten. Bohe zet zich in om een ​​oplossing te vinden die past bij uw doelen en budget, terwijl de afgewerkte mal uw specificaties garandeert.
We maken het verschil Voor onze klanten
Onze klanten variëren van kleine, lokale groothandels tot internationale merkeigenaren.
HOOFDZAAK
VERSTERKER, ACHTERKANT
FORMING_RESTRIKING