/ Technology /
Designs Ondersteund door
Ervaring en markttrends

Bij Bohe hebben we een bekwaam in-house ontwerpteam dat zich toelegt op het vervullen van uw behoeften op het gebied van matrijsaanpassing. We hebben in totaal 9 ontwerpers, waaronder 6 mensen in de stoommodule, 2 in de groep huishoudelijke apparaten, 8 mensen met 12 jaar ontwerpervaring en een maandelijkse productiecapaciteit van 25 mallen.
Vakmanschap Geboren uit Ervaring en Skills
Wij werken nauw met u samen door middel van professioneel overleg bij het kiezen van het juiste materiaal en de juiste vorm. De ontwerpers van Bohe optimaliseren ook uw visie en maken deze verkoopbaar voor uw doelgroep met de prestaties en duurzaamheid die zij willen. Beginnend als een eenvoudige schets op papier, wordt elke vorm gesmeed om uw visie tot leven te brengen. Met onze hulp kunnen we een ontwerp vinden dat uw doelen bereikt en binnen uw budget blijft.
4 probleemloze stappen in Het bouwen van uw op maat gemaakte mal
01 Ontwerpinzending
Het ontwerpteam bestudeert uw concept zorgvuldig. Ervaren leden van ons ontwerpteam bieden een eerste schets. Communiceer de details met u
02 Snelle bemonstering
Bohe maakt een GRATIS monster van uw mal op basis van het definitieve ontwerp en stuurt het naar u op. Het voorbeeld kan u helpen bij het nemen van beslissingen over eventuele wijzigingen voordat u doorgaat naar de laatste stap.
03 Massaproductie
Na ontvangst van de aanbetaling gaan we over tot het vervaardigen van uw op maat gemaakte matrijs via onze automatische productielijn.
04 Verpakking en bezorging
Uw voltooide bestellingen worden correct verpakt in uw aangepaste verpakking en naar u verzonden via vertrouwde logistieke bedrijven.